Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Bekräftat: Sex and the city blir tredje film

Det har länge spekulerats - men nu är det bekräftat. Det blir en tredje "Sex and the city"-film, skriver nyhetssajten RadarOnline: "Det är bestämt och manuset har godkänts av alla kvinnorna".

Kan du inte få nog av Carrie, Samantha, Miranda och Charlotte? För många var "Sex and the city" en självklar tv-serie att titta på. Första säsongen sändes 1998 och slog igenom stort. Även filmerna "Sex and the City" (2008) och "Sex and the city 2" (2010) gjorde succé.

Det har länge spekulerats om en tredje film och nu är det bekräftat, skriver den amerikanska nyhetssajten RadarOnline.

– Alla kvinnorna har officiellt skrivit på för att göra en "Sex and the city 3". Det är bestämt och manuset har godkänts av alla kvinnorna, säger en uppgiftslämnare till Radar Online.

LÄS MER: "Sex and the city" kan återvända

Osäker framtid

Men trots spekulationerna har det varit osäkert kring en tredje film. 51-åriga Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw) var länge osäker på om hon ville återvända till sin klassiska roll. Hon hade problem med delar av manuset.

– Det var mycket fram och tillbaka. Sarah Jessica Parker var inte med från början för att hon inte gillade idén om att karaktärerna skulle bli porträtterade i ett mer moget ljus, säger uppgiftslämnaren till Radar Online.

Ändrade i manus

Men för att få med skådespelerskan ändrades det i manus för att Sarah Jessica Parker skulle bli nöjd.

– Att det är grönt ljus för "Sex and the city 3" är väldigt nytt. Alla är glada med hur det har blivit och de längtar efter att börja, säger uppgiftslämnaren till Radar Online.

Inspelningarna av den tredje filmen ska enligt uppgift till nyhetssajten börja till sommaren.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.