Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/5

Filip Hammar till fortsatt attack mot Micael Bindefeld

Filip Hammar anklagar Micael Bindefeld för att utöva maktmissbruk och hota sina kollegor. I ett inlägg på Instagram beskriver han festfixaren och nyblivna pappan som en "självutnämnd filantrop".

Filip Hammar fortsätter att gå till attack mot festfixaren Micael Bindefeld. Efter ett möte med en kvinna som arbetat inom Bindefeldts tv-produktion, som ska ha berättat om hur hon blivit hotad av Micael, har tv-profilen gått till attack på sociala medier. 

"Det har hänt förut. Men det är speciellt i kväll, för den här förtjusande kvinnan berättar nu om sin tid som anställd i Micael Bindefelds "tv-produktion", och hur festfixaren (eller vad fan han nu sysslar med) en gång sade åt henne: "Lös det här annars STRIMLAR jag dig!!", skriver Filip Hammar

"Hur länge ska det här maktmissbruket få pågå innan någon ryter i från?", fortsätter Filip. 

I kommentarsfälten under hans Instagrampost är det flera följare som håller med honom. "Håller med till 100%. Av egen och andras erfarenhet av att ha med honom att göra. Vidrigheten själv!", lyder en kommentar. Även Alex Schulman kommenterar: På din sida. Broder!!!". 

Filip avslutar med att skriva att han avskyr av hela sitt hjärta när folk bara är trevliga och snälla "on camera". 

 

 

Under måndagen fortsätter tv-profilen att gå till attack mot Bindefeld när han beskriver ytterligare ett möte med kvinnan.

"Nu berättar hon att det upprättades några baracker i Bindefelds trädgård under inspelningen, där teamet huserade med sina skrivare och sånt, och där Bindefeld poppade in och ventilerade sitt raseri då och då. Men det mest anmärkningsvärda är hur den självutnämnde filantropen kallade teamets arbetsplats för "flyktinglägret". Jag saknar ord.", skriver han. 

 

 

Så sitter jag på baren Cat's Lounge i den Namibiska staden Walvis Bay med ett par kvinnor. Det har jag gjort förr. Överraskningen består i att jag på nytt träffar den anonyma kvinnan som jobbat med Bindefelds "TV-produktion". Hon är full av hårresande historier och det är möjligt att jag bjuder på fler along the way. Nu berättar hon att det upprättades några baracker i Bindefelds trädgård under inspelningen, där teamet huserade med sina skrivare och sånt, och där Bindefeld poppade in och ventilerade sitt raseri då och då. Men det mest anmärkningsvärda är hur den självutnämnde filantropen kallade teamets arbetsplats för "FLYKTINGLÄGRET". Jag saknar ord. Nu ska jag se den gamla "Ghostbusters", regisserad av Ivan Reitman. Kul att jämföra!

Ett foto publicerat av Filip Hammar (@larsfiliphammar)

 

Micael Bindefeld själv har ännu inte kommenterat Filip Hammars inlägg på sociala medier. För bara en vecka sedan blev han pappa till en liten son - Simeon - och verkar inte ha tid med några Instagram-bråk. I stället postar han mest gulliga bebisbilder på sin Instagram.