Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Fares Fares med i nya Star wars-trailern

I den nya trailern till Star wars-filmen Rouge one dyker plötsligt den svenska skådespelaren Fares Fares upp. Många är det som undrar, har hans medverkan i filmen hållits hemlig, ända tills nu?

I dag släpptes en ny trailer till den kommande Star wars-filmen Rouge one: A star wars story. Efter knappt en och en halv minut in i trailern kan man se svenska skådespelaren Fares Fares. Att Fares Fares medverkar i filmen har hittills varit hemligt. 

Vännerna chockade

Enligt uppgifter till GP är vännerna chockade över Fares Fares medverkan. Något som verkar ha varit hemligt - fram till nu. 

"Fares kan inte kommentera ärendet på något sätt på grund av kontraktet", skriver hans agent i ett mejl till TT.

Andra skådespelare som medverkar i filmen är bland annat Mads Mikkelsen, Felicity Jones, Ben Mendelsohn och Diego Luna. 

Avslöjade detaljer

I somras avslöjades flera nya detaljer om den kommande filmen. Bland annat att filmen delvis utspelar sig på planeten Scarif och Mads Mikkelsen berättade om sin rollfigur Galen Erso som likt flera andra i filmen hemlighållits in i det sista.

- Jag kan inte avslöja så mycket, men jag kan berätta att han är en vetenskapsman som har uppfunnit någonting så vackert och fantastiskt att det skulle kunna förändra hela universum, sade skådespelaren under ett panelsamtal på Star wars celebration i London.  

Max von Sydow

I fjolårets Star wars: The force awakens spelade Max von Sydow en liten roll. Och i den kommande Star wars-filmen ser det ut som att vi får ta del av ny svensk stjärnglans. I alla fall om man får tro trailern.

Rouge one: A star wars story har premiär den 16 december i år.