Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Fansens undran - efter skådisens hint

Spekulationerna har varit många - vem är huvudrollen i säsong 4 av den norska succéserien "Skam"? Nu har Ulrikke Falch, som spelar Vilde, publicerat ett foto på Instagram som får fansen att undra. Bildtexten lyder "4". Men i efterhand har skådespelerskan dementerat ryktet.

Efter säsong 3 av den norska ungdomsserien "Skam" undrar många vem som är nästa huvudroll. Hittills har Eva, Noora och Isak haft huvudrollen i varsin säsong. I sista avsnittet i säsong 3 där homosexuella Isak har huvudrollen "hookar" karaktären Vilde med Isaks kompis Magnus. Och där slutar serien. NRK har sedan tidigare meddelat att en ytterligare säsong är på gång.

LÄS MER: "Skam"-stjärna på hemligt besök i Göteborg

LÄS MER: Sana näst på tur i Skam?

Nu har Ulrikke Falch, 20, publicerat ett mystiskt inlägg på Instagram där hon kort och gott skriver "4". Vilket får fansen att undra.

 

4

Ett foto publicerat av Ulrikke Falch (@ulrikkefalch)

"Omg jaaa", är en kommentar. "Hon blir huvudpersonen!", skriver en annan. "Det skulle vara så fett om det var hon", skriver en tredje.

Många fans menar också att "4" inte är den ursprungliga texten och på inlägget syns det att det har redigerats. En skärmdump sprids på internet med texten: "Jeg er hovedpersonen i sesong 4". 

Dementerar ryktet på Twitter

Under torsdagseftermiddagen Tweetade Ulrrike Falch och dementerade det hela: "Om jag är huvudrollen i säsong 4, tror ni verkligen jag skulle publicera det på Instagram? Snälla var smartare, någon redigerade min text".

Även på Instagram dementerar hon ryktet i ytterligare en publicering.

"Jag har aldrig skrivit att jag är nästa säsongs huvudkaraktär. Fotot är arrangerat. Snälla va smartare", skriver hon bland annat.

Vem som spelar huvudrollen i säsong 4 återstår att se då NRK i skrivande stund inte gått ut med något uttalande.

LÄS MER: Skam tar unga på allvar