Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Melanie Brown, Geri Halliwell, Emma Bunton och Melanie Chisholm är ute på en återföreningsturné för Spice Girls. Arkivbild.

Fans arga efter Spice Girls turnépremiär

Fans som befann sig på premiären av den omtalade återföreningsturnén för popfenomenet Spice Girls på arenan Croke Park utanför Dublin har ilsknat till. I sociala medier beklagar sig många över det dåliga ljudet, som gjorde att det var svårt att höra vad medlemmarna Geri Halliwell, Melanie Brown, Emma Bunton och Melanie Chisholm sade och sjöng, skriver BBC.

"Jag hoppas att de fixar ljudproblemen innan de uppträder i England. Jag var på showen i Dublin i går och det var en katastrof. Ljudet var under all kritik, massor av människor gick därifrån innan det var slut. Ett väldigt dyrt slöseri med pengar", skriver en Twitteranvändare.

Nu svarar Melanie Brown och lovar att de kommer att göra allt för att komma tillrätta med problemet.

- Vi ses i Cardiff och förhoppningsvis kommer ljudet och sången att höras mycket, mycket bättre, säger hon i en video på Instagram.

Det är första gången gruppen uppträder tillsammans sedan OS-invigningen i London 2012, men denna gång utan Victoria Beckham, som stannar hemma för att fokusera på sitt klädföretag.