Föryngring i Ladies night

ANNONS
|

I höst drar de ut på vägarna för att bjuda den kvinnliga delen av befolkningen på en riktig helkväll. Popstjärnan Eric Saade, rapparen Lazee, artisten David Lindgren, Style-kompisarna Tommy Ekman och Christer Sandelin samt komikern Thomas Järvheden är alla aktuella i nya upplagan av showkonceptet Ladies night.

Eric Saade är turnéns stora namn och kanske det som överraskar mest. Så pass överraskande att till och med han själv är förvånad.

I flera år har Eric Saade tackat nej till att medverka. I år var han på vippen att göra det igen. Men efter ett möte med Ladies night-producenten David Stenmarck blev det till slut ett ja. De kom överens om att Saade skulle få större inflytande över showen.

ANNONS

-Min vision är att göra Ladies night till en fullfjädrad popkonsert. Jag tror det blir svinbra, framförallt sexigare, säger Eric Saade.

Föryngring och hiphop

Ett av Eric Saades första förslag var att ta in en hiphopartist, och valet föll på Malmörapparen Lazee.

-Det är en ära att få vara första hiphopakten. Jag älskar ladies. Att få göra en turné för ladies only, det tackar man inte nej till, säger Lazee.

Han lovar föryngring, hiphop och ett högt tempo.

-Den här Ladies night kommer inte att likna de tidigare, säger han.

Blandade åldrar

De unga stjärnskotten vägs bland andra upp de äldre, extremt välmeriterade låtskrivarna och Style-kollegorna Tommy Ekman och Christer Sandelin. De hade hört mycket gott om showen och tvekade inte att tacka ja. Christer Sandelin ser fram emot höstens turné och tror att mixen av äldre och yngre artister gör det hela till en riktig pangshow.

-Vi kompletterar varandra, det blir en bra helhet, säger han.

Tillsammans lovar han och Tommy Ekman att bjuda på full fart, hits och ett och annat trevande danssteg. Även Eric Saade kommer att släppa loss.

-Jag kommer aldrig att ha bjudit på mig själv så mycket som efter den här turnén, säger han.

18/10 Västerås

19/10 Jönköping

25/10 Helsingborg

26/10 Örebro

1/11 Örnsköldsvik

2/11 Gävle

8/11 Växjö

9/11 Linköping

15/11 Malmö

16/11 Göteborg

22/11 Uppsala

23/11 Stockholm

Höstens omgång av "Ladies night" är den åttonde upplagan. Producenten David Stenmark ligger bakom konceptet där manliga underhållare showar för en kvinnlig publik. Av årets medverkande är det bara Thomas Järvheden som medverkat tidigare, han var med på turnén 2011. Martin Stenmarck har varit med alla tidigare år, men inte i höst då han är pappaledig.

Medverkande 2013:

Popartisten Eric Saade, 22 år.

Rapparen Mawule "Lazee" Kulego, 27.

Artisten David Lindgren, 30.

Artisten och låtskrivaren Tommy Ekman, 52.

Artisten och låtskrivaren Christer Sandelin, 51.

Komikern Thomas Järvheden, 39 år.

ANNONS