Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Eric Gadd. Arkivbild.

Eric Gadd på sommarturné med GES

Sedan tidigare är det känt att supergruppen GES, bestående av Anders Glenmark, Thomas "Orup" Eriksson och Niklas Strömstedt, ger sig ut på en stor turné i sommar. Nu är det klart att de bjuder med sig Eric Gadd ut på vägarna.

”Vi tycker att Eric Gadd är en perfekt gäst att ha med på vår turné. Han har en fin samling låtar och hans förmåga att fånga en publik kommer att bli värdefull och uppskattad. Man skulle kunna säga att det Zlatan kan göra med en fotboll kan Eric göra med sin röst och en gitarr. Det kommer att bli oförglömliga sommarkvällar", säger GES-medlemmarna i ett pressmeddelande.

Det innebär att Gadd just nu är trippelaktuell – förutom sommarturnén ska han i höst göra krogshowen "OMG" och då sänds också den nya säsongen av "Så mycket bättre" där han medverkar.

"Det här året andas 'allt på en gång', lite som en ketchupeffekt. Men för mig känns det bara otroligt kul och utmanande att få kasta mig ut och göra så många olika saker. Allt ifrån 'Så mycket bättre' där jag får tolka andras låtar till den glorifierade och maxade konsertupplevelsen med min egen show i höst och så nu den här svängen där jag får möjligheten att åka runt solo i Sommarsverige tillsammans med mina gamla kompisar", säger Gadd i en kommentar.