Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Emilia Clarke spelar Daenerys Targaryen i "Game of thrones". Många fans är dock missnöjda med seriens sista säsong och vill rent av att den görs om. Pressbild.

En miljon besvikna GoT-fans kräver ny säsong

Fantasyserien "Game of thrones" är inne på sin sista säsong, men denna har inte fallit alla fans på läppen. En namninsamling som kräver att den åttonde säsongen görs om, med kompetenta manusförfattare, har samlat över en miljon underskrifter, enligt Hollywood Reporter.

Sedan den avslutande GoT-säsongen hade premiär i mitten av april har de kritiska rösterna blivit högre för varje avsnitt. Det är främst vissa rollfigurers utveckling som har ifrågasatts av så väl fans som recensenter.

En tittare, signaturen Dylan D, blev så upprörd efter det fjärde avsnittet att han startade en namninsamling på sidan Change.org. Där skrev han att skaparna David Benioff och D B Weiss har visat sig vara "bedrövligt inkompetenta manusförfattare" när de inte haft George RR Martins böcker att falla tillbaka på och att serien förtjänade en vettig avslutning.

Många fans verkar hålla med. HBO, som ligger bakom serien, har dock än så länge valt att inte kommentera namninsamlingen.