Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

Laila Bagge är rädd för att sonen Liam ska få kritik i den nya serien. "Man värnar ju om sina barn och känner att man vill skydda dem. Men samtidigt är han ju 15 och tillräckligt stor för att bestämma själv om han vill vara med eller inte", säger hon. Pressbild.

En mer sårbar Bagge i nya "Lailaland"

Hos tv-tittarna är hon känd som den hårda jurymedlemmen som går rakt på sak. Men i realityserien "Lailaland" vill Laila Bagge visa en ny sida av sig själv. Den handlar om ett växande diskberg, tvätt som väntar och framför allt – sårbarheten som inte går att dölja.

- I "Idol" framstod jag som hårdare än vad jag egentligen är. Nu vill jag öppna dörren till saker som har hänt mig, saker som har gjort mig ledsen och som jag inte pratat om tidigare, säger hon.

I åtta avsnitt får man chansen att lära känna Laila Bagge bättre. Förhållandet till sambon Korosh Kanainan har kantats av spekulationer och skriverier men i "Lailaland" ska allt redas ut.

- Han är 27 och jag snart 46. Det är 18 år emellan oss och självklart kommer barnfrågan ständigt upp när det pratas om förhållandet. Går det, går det inte? Det är sådant jag ska vara öppen med och prata om i programmet, säger hon.

Knagglig relation till pappa

En annan del av hennes liv som få känner till är att det dröjde till tolvårsåldern innan hon för första gången träffade sin pappa.

- Han fanns inte där när jag var liten och nu ska jag ställa honom mot väggen i ett av programmen. Antingen kommer han att gå därifrån och inte vilja prata med mig, eller så kommer vi att försonas. Något av det blir det.

Sonen Liam Pitts, som även gjort sig känd på Youtube med över 140 000 prenumeranter, ska också ha en framträdande roll i serien.

- Han driver mig till vansinne ibland. Det tror jag många tittare kommer att känna igen sig i, han gör allt för att göra mitt liv pinsamt, säger Laila Bagge och skrattar.

Glömmer bort kameran

Och det är främst när kamerorna glöms bort som den riktiga familjedynamiken träder fram.

- Först koncentrerar vi oss på att vara duktiga och perfekta men det går ju åt helsike så fort man glömmer bort kameran – vilket man gör väldigt fort, säger hon och fortsätter:

- Men jag hoppas att tittarna kommer att uppskatta det och att vi får göra fler säsonger.

"Lailaland" har premiär den 12 mars på Viafree och den 2 april på TV3.