Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/2

En död och två skadade efter sexpool-party

Två misstänkta har anhållits efter att ett 34-åring sköts tills döds och två skadades på en Dancehall-fest arrangerad av stjärnan Braintear Spookie, skriver nyhetssajten Daily mail.

Den jamaicanska dancehall-stjärnan Braintear Spookie, som egentligen heter Jason White, är känd för vilda fester. Sex, sprit och hög musik är standard.

Festen annonserades på internet som "Pool Party Part 3.". Bland annat på Dancehall-artistens egen Instagram - som han nu tagit bort.

Här är en video från den aktuella festen:

I söndags arrangerade den 21-åriga stjärnan en fest för 450 personer i Headley, London. Då blev en 34-årig man skjuten till döds och ytterligare två skadades, skriver Daily mail.

Polis och ambulans kallades till platsen efter att grannarna hörde pistolskott natten mellan söndag och måndag. Vittnen uppger att offret sköts genom bröstet och axeln mitt bland hundratals gäster. En kropp hittades i trädgården och en kvinnan och en man fick allvarliga skador.

Grannarna beskriver festen som ett "sexpool-party" som inte, enligt dem, passar in i det annars lugna bostadsområdet. Dessutom menar de att det handlar om ett "swingers-party". Alltså en fest där par byter partners med varandra.

En man är anhållen misstänkt för mord och en annan misstänkt för medhjälp till mord. Men polisen har inte hittat något vapen, enligt Daily mail.