Efva Attling och Eva Dahlgren utsatta för miljonstöld

Efva Attling och Eva Dahlgren kom hem från semestern - då möttes de av en obehaglig upptäckt. Stjärnparet hade fått besök av tjuvar som stulit tillhörigheter värda över en miljon kronor, skriver Nöjesbladet.

ANNONS
|

Kändisparet Efva Attling och Eva Dahlgren har blivit utsatta för ett inbrott. De båda hade varit bortresta i två veckor över nyår och kom hem i slutet av förra veckan. Då möttes de av att lägenhetsdörren stod öppen. När tjuvarna ska ha slagit till är inte utrett, skriver Nöjesbladet.

Tjuvarna hade lyckats bryta sig in, men det fanns inga synliga skador på ytterdörren. Enligt anmälan är det bara ett fåtal personer som har tillgång till nycklar, inklusive städaren, skriver tidningen.

Bröt upp kassaskåp

Tjuvarna har lämnat spår efter sig och paret kunde konstatera att det saknades flera värdefulla föremål. Exempelvis smycken, klockor, datorer och mobiltelefoner.Värdet på det stulna beräknas uppgå till minst 1 miljon kronor. Tjuvarna bröt bland annat upp ett kassaskåp.

ANNONS

Polisen har säkrat spår

Polisens förundersökningsledare Stefan Tellqvist, som handlägger ärendet, är sparsam med detaljer men uppger till Nöjesbladet i korthet:

– Förundersökning pågår, teknisk undersökning är gjord och spår är skickade till NFC. (Nationellt forensiskt center)

Polisen har i nuläget kunnat säkra flera spår.

LÄS MER:Eva Dahlgren: Vinner Trump valet flyttar vi hem

ANNONS