Efter väpnade rånet - stjärnan gör comeback

Realitystjärnan Kim Kardashian har gjort sitt första offentliga framträdande sedan det väpnade rånet i Paris. I danska TV2 hyllade hon cancersjuka Christina i direktsändning: "Lycka till med allt. Jag ber för dig och hejar på dig".

ANNONS
|

I början av oktober utsattes realitystjärnan Kim Kardashian för ett väpnat rån. Det var mitt under modeveckan i Paris då hon bands fast och hotades med vapen. Inga personer är i nuläget gripna.

LÄS MER:Kim Kardashian utsatt för väpnat miljonrån

Sedan dess har det varit tyst i sociala medier och Kim Kardashian stoppade inspelningarna av tv-serien "Keeping up with the Kardashians". Men häromdagen kom nyheten att hon börjat spela in igen.

LÄS MER:Kim Kardashian gör ny satsning

Lider av obotlig bencancer

Igår kväll gjorde hon sitt första offentliga framträdande - i danska TV2.I direktsändning skickade hon en hälsning till 17-åriga Christina i insamlingsprogrammet "Knäck cancern Live". Där berättade flickan om hennes sjukdom och kamper i vardagen.

ANNONS

Christina lider av obotlig bencancer och behandlingen har gett henne men för livet genom bland annat hjärnskador, epilepsi och trötthet. Dessutom har cancern medfört att hon ser dubbelt som gör att hon måste gå med en ögonlapp.

- Det har jag egentligen inget problem med. Den klär mig. Jag trivs faktiskt bra med mitt utseende, säger hon i programmet.

Kim Kardashian - hennes största idol

Kim Kardashian är Christinas största idol och hela hennes familj kollar på realityprogrammet "Keeping up with the Kardashians".Samtidigt drömmer hon om att vara med i Paralympics 2020 genom taekwondo som hon har svart bälte i.

- De är lite galna och man blir på riktigt glad. Jag tycker att Kim Kardashian är fantastisk för hon är sig själv. Programmet får mig att komma in i ett drömliv man vill leva, säger hon i programmet.

"Jag hejar på dig"

Som en överraskning skickade realitystjärnan en videohälsning:

"Hej Christina. Det är Kim Kardashian West. Jag önskar dig allt gott och jag hoppasatt du kommer till Paralympics. Jag önskar att jag kunde vara på plats och träffa dig personligen. Jag hoppas det sker snart. Lycka till med allt. Jag ber för dig och hejar på dig", säger realitystjärnan i programmet.

ANNONS