Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Efter stjärnornas storbråk: "En sista chans"

Radioprofilen Anders Timell har vid flera tillfällen hånat Camilla Läckberg för hennes användning av sociala medier. I radiokanalen Mix Megapol möttes stjärnorna för att tala ut om bråket: "Du har bjudit hit mig för att lösa det här en gång för alla, men jag är skeptisk till det. För det här har pågått under många år", säger Camilla Läckberg i radioprogrammet, enligt Expressen.

Den 51-åriga krögaren och programledaren Anders Timell har vid flera tillfällen hånat och förlöjligat deckarförfattaren Camilla Läckberg, 42. Bråket har pågått mellan dem under fyra år och han ska ha talat illa om henne både i radio, sociala medier och privat. Bland annat ska han ha hånat Camilla Läckbergs förlovning med Simon Sköld.

LÄS MER: Läckbergs pojkvän om missfallet: ”Vägrade tro på det”

Det hela har gått så långt att Anders Timell är blockad från Camilla Läckbergs Instagramkonto samtidigt som hon övervägt att lägga ner alla sociala medier.

"Det här har pågått under många år"

Nu har de under tisdagen "talat ut" i radiokanalen Mix Megapool, skriver Expressen.

Camilla Läckberg menar att hon flera gånger konfronterat Anders Timell och fått ursäkter för de elaka saker han skrivit och sagt. Men trots det har han sedan fortsatt sina påhopp igen.

– Du har bjudit hit mig för att lösa det här en gång för alla, men jag är skeptisk till det. För det här har pågått under många år. Jag har kontaktat dig privat flera gånger och frågat vad problemet är och vad jag har gjort dig. För mig har det varit väldigt förvånande med de här ständiga attackerna på mig, säger deckarförfattaren i radioprogrammet.

Anders Timells påhopp ska ha tagit hårt på Camilla Läckberg.

– Jag satt och grät när vi tog en lunch en gång för att jag var så ledsen över saker du hade sagt om mig. Du bad om ursäkt, men ändå har du fortsatt med slag under bältet på mig, säger hon i programmet.

LÄS MER: Här är författarna som tjänar bäst i Sverige

Ber offentligt om ursäkt

Anders Timell berättar i radioprogrammet att han har stört sig på hur Camilla Läckberg har lagt fram sitt liv i just sociala medier. Men nu väljer radioprofilen att be om ursäkt för sina hårda ord och säger att han har gått för långt.

– Folk som lägger ut precis allting i sociala medier retar mig och du är ganska öppen med ditt liv. Men jag förstår dig lite bättre nu. Du ska få instagramma precis som du vill. Jag håller med, jag har inte alls varit snäll mot dig, säger Anders Timell i radioprogrammet och fortsätter:

– Jag vet att du har varit ledsen och jag ber verkligen om ursäkt för att jag har gått över gränsen. Jag kommer att sluta med det här. Det kommer inte att inträffa igen, Camilla, det lovar jag dig.

Tar bort blockeringen

Camilla Läckberg har nu valt att ta bort sin blockering på Instagram. Samtidigt varnar hon honom och säger att det här blir hans sista chans.

– Jag har blockerat och avblockerat dig flera gånger genom åren. Nu ger jag dig en sista chans. Men det är verkligen sista chansen, säger Camilla Läckberg i Mix Megapol.

"Nu vänder vi blad och jag sätter punkt för den här diskussionen", skriver Camilla Läckberg på Instagram tillsammans med en selfie med Anders Timell.