Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/20

Efter fyra år - nu är Céline Dions lyxvilla såld

Nu är hemmet som byggdes för Céline Dion och den numera avlidna maken Renee Angelil sålt. Lyxvillan gick för 38.5 miljoner amerikanska dollar, skriver TopTenRealEstateDeals.com.

Lyxvillan i Florida lades ut på marknaden för fyra år sedan. Hemmet byggdes för Céline Dion och maken Renee Angelil som avled i januari 2016 efter en lång och modig kamp mot cancer. Renee Angelil blev 73 år gammal.

LÄS MER: Céline Dions make har gått bort

LÄS MER: Céline Dion tackar för stöd i sorgen

Stjärnparet köpte marken 2008 för 7 miljoner amerikanska dollar. Huset började byggas under 2010 och idag finns tretton sovrum, fjorton badrum och en golfsimulator.

Ett enormt poolsystem

Huset är inspirerat av Bahamas när det kommer till inredning och dekoration med öppna och luftiga rum och glasväggar. Dessutom finns en tennisplan, ett gästhus och ett stort poolsystem med rutschkanor, vattenkanoner och bäckar.

Priset har dumpats

Men när Céline Dion arbetade i Las Vegas och maken blev sjuk under 2013 fanns inte mycket tid för att hänga i denna lyxvilla. När huset lades ut på marknaden var utgångspriset på 72 miljoner amerikanska dollar. Men genom åren har det skett ett flertal prissänkningar.

Till slut såldes Céline Dions hus för 38.5 miljoner amerikanska dollar, skriver TopTenRealEstateDeals.com. Sajten skriver också att köparna är okända och planerar att använda villan som ett fritidshus.