Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/2

Efter 11 år – nu har komikern Thomas Petersson fått sin Anna-Karin

– Vi njuter av varje dag och varje år, berättar Thomas Petersson för Nöjesbladet dagen efter bröllopet.

Komikern och skådespelaren Thomas Petersson, 54, har gift sig. Under gårdagen blev han och Anna-Karin Palmgren, 41, äkta makar. Bröllopet ägde rum på Svarta Örnhuset i Halmstad där släkten och vännerna hade samlats.

”Vi njuter av varje dag och varje år”

Paret har varit tillsammans i 11 år. Och de har varit förlovade i sju år. Förlovningen skedde i samband med ett besök i New York.
– Jag har varit gift tidigare och då gick allt oerhört snabbt. Det tog tre månader till förlovning och sju månader till bröllop. Vi har tagit det lite lugnare och njuter av varje steg för sig. Och det blir bara bättre. Vi njuter av varje dag och varje år, berättar Thomas Petersson för Nöjesbladet som var först ut med nyheten.

Så här dagen efter bröllopet är Thomas Petersson sliten, men glad. Han berättar att både han, frun och gästerna blev tagna – trots att de varit tillsammans så pass länge.

Känd sedan 90-talet

Thomas Petersson slog igenom på 90-talet med Släng dig i brunnen. Han har även medverkat i TV4-produktionen Time Out och turnerat med Diggiloo. Anna-Karin Palmgren träffade han via teatern där han spelat en del farser genom åren.

Och nu väntar bröllopsresa för dem båda. Destinationen är Los Angeles och San Francisco. Men innan dess ska Thomas Petersson unna sig en rejäl frukost.
– Vi har inte ätit kolhydrater på några veckor nu. Anna-Karin har inte ätit det på hela våren för att komma i brudklänningen, så nu ska vi frossa i bröd och frukost och bara njuta, säger han till Nöjesbladet.