Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/5

Eddie Redmaynes Harry Potter-favoriter

Alla har sina favoritdelar i berättelsen om Harry Potter. Även den Oscarsbelönade Eddie Redmayne, som vi kommer se i nästkommande film i den magiska världen, har sina. Den ena favoritfilm och den andra en favoritbok.

Inte nog med att pjäsen Harry Potter And The Cursed Child nu finns att läsa, i höst kommer den första filmen i en ny film - serie om den magiska världen. Sedan länge är det känt att en av läroböckerna som ingår i Harry Potter och hans skolkamraters kurslitteratur blir film, Fantastic Beasts And Where To Find Them (Fantastiska vidunder och var man hittar dem).

LÄS MER: Här är nya Harry Potter - trailern

Första filmen i serien, Fantastiska vidunder och var man hittar dem, kommer gå upp på svenska biografer den 16 november i år. Nu berättar Eddie Redmayne som ska spela huvudrollen i filmen vilken hans favoritdel av Haryy Potter är, skriver Entertainment Weekly.

- Min favoritfilm är nog finalen, Dödsrelikerna del två. I de två sista filmerna fångade de något som jag kollade på om och om igen: Slutfighten mellan Ralph Fiennes och Daniel Radcliffe var extraordinär, säger Redmayne i intervjun. 

Har annan favorit i bokserien

När det kommer till den Oscarsbelönade skådespelerskans favoritbok är det dock början på Harry Potters berättelse som lockar mest. 

- Jag tror att det får bli den första, Harry Potter och de vises sten. Den har den där direkta insugningskraften in i världen som fick dig att släppa lös din fantasi, säger Redmayne till Entertainment Weekly.

LÄS MER: Klart för "Fantastiska vidunder 2"

Samma regissör fortsätter

David Yates, som regisserade de sista filmerna av Harry Potter-serien kommer också att göra de nya filmerna i serien. Vi får då följa Newt Scamander, som upptäcker ovanliga odjur och vidunder i den magiska världen i 1920-talets New York.

LÄS MER: Nya berättelser från Potter-skaparen

Förutom Eddie Redmayne, ser vi även Colin Farrell, Ezra Miller och Katherine Waterston i olika roller i kommande "Fantastiska vidunder". Det är redan klart att filmen kommer få en uppföljare, men det dröjer till hösten 2018 innan den går att se på biografer runt om i världen.

LÄS MER: Så gick det sen för Harry Potter-stjärnorna