Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Drake tatuerade in svenskornas namn

Nu vet vi svaret på varför världsstjärnan Drake tatuerade in de svenska orden "oktober" och "Lejonhjärta" på sin arm. Det är nämligen namnet på de två svenska tvillingarna han har festat med.

När den kanadensiske rappartisten Drake för några veckor sedan skrev "Klubben går upp, på en tisdag" på sin Instagram började svenska medier spekulera i var han hade lärt sig svenska, skriver SVT.

När han sedan lade upp en bild av sin tatuering med de svenska orden "oktober" och Lejonhjärta" var förvirringen ännu större.

Men nu vet vi svaret, det är de svenska tvillingarna Elisabeth och Victoria Lejonhjärta som är föremålen för tatueringen.

Drake lärde känna svenskorna när han började följa deras Instagram och de senaste dagarna har de umgåtts tillsammans i Los Angeles. Enligt systrarna är anledningen till att han tatuerat in deras namn att de alla tre är födda i oktober.

– Vi trodde att han skämtade i två dagar men sedan hände den ändå, och vi är ju helt klart ärade! Vi delar alla tre födelsedagsmånaden oktober, och han tycker att vårt namn Lejonhjärta är jättefint, säger de till SVT Edit.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.