Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

"Det kändes som att de ville köpa ut oss"

Hon värmde upp för Håkan Hellström utan att få något betalt.  När nyheten spred sig kom Live Nation med ett arbjudande. - Det kändes som att de ville köpa ut oss, säger Alices manager Rasmus Hansén till Aftonbladet.

Det har varit många turer kring Alice B och hennes framträdande inför Håkan Hellströms rekordkonsert 2014. Själv reagerade hon både i ett uppmärksammat Facebook-inlägg och i intervjuer på att hon inte fick någon ersättning för framträdandet.
- Jag, Freddie och trollkarlen (Wadling och Carl-Einar Häckner) fick dela på en back öl. That's it, berättade hon i en intervju för GP.

LÄS MER: Hon öppnade för Håkan Hellström utan ersättning

Enligt Aftonbladet ska arrangören Live Nation därefter hört av sig till artisten för att bjuda in till ett möte för en dialog. Ett möte som enligt managern Rasmus Hansén inte blev lyckat. 
- Vi fick inte ut något av det. De pratade om det hela på ett ganska nedvärderande sätt och rabblade självklarheter. Vi fick ett erbjudande som inte var en monstersumma men inte en tusenlapp heller. En ganska lagom summa för att vi skulle ta emot den och hålla tyst, säger han till Aftonbladet.

LÄS MER: Håkan Hellström: "Oacceptabelt"

Enligt tidningen ser både Alice B och hennes manager nu ärendet som avslutat och vill inte uttala sig mer i frågan.