Det här händer under midsommarveckan

ANNONS
|

På lördag är det midsommarafton, men hela helgen är präglad av fest, evenemang och roliga händelser. Kort och gott något för alla smaker. Men allt är inte snaps, små grodorna och midsommarstångar. GP guidar dig till ett axplock av allasaker att göra under midsommarhelgen.

LÄS MER:Så blir midsommarvädret

Det finns dock fler aktiviteter under midsommarveckan. Klicka i bilspelet ovan för att se andra alternativ!

Midsommardagen på Smögen

Firandet på Smögen, dagen efter midsommarafton, är lite av en västkustklassiker. I år gästas evenemanget av coverbandetDuojag som började som en duo, men som idag är fyra personer.

När: 24 juni

Var: Sea Lodge, Smögen

ANNONS

Åldersgräns: 18 år

Säsongsstart för ECS – Counter-Strike: GO

På nördhaket Kappa Bar börjar den tredje säsongen av Esports Championship Series i populära skjutarspelet Counter-Strike: GO. Baren kommer att sända alla stora tävlingar på stora skärmarna komplett med kommentatorsljud.

När: 23, 24, 25 juni

Var: Kappa Bar

Åldersgräns: 18 år

Midsommarfirande på Bryggeriet

På Bryggeriet firas midsommar under två dagar. För den som vill känna av barpulsen på vid Kungsportsavenyen, är detta med andra ord ett fullgott alternativ.

När: 23, 24 juni

Var: Bryggeriet

Åldersgräns: 18 ÅR

Lipsync Battle på Gretas med Kendi Cane

På midsommarafton arrangerar Gretas Lipsync Battle där besökarna får utmana krogens Queens i en läppsynk som, enligt dem, ingen kommer att glömma. Värd för kvällen ärKendi Cane som även kommer att utse vinnaren.

När: 24 juni

Var: Gretas Göteborg

Åldersgräns: 20 år

ANNONS