Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

1/2

"Det är fruarna som bråkar med mig"

Gunilla Persson från TV3:s "Svenska Hollywoodfruar" är en av Sveriges mest omtalade realityprofiler: "Programmet bygger på mig. Det är jag som genererar löpsedlar och det är jag som får mest publicitet. När man talar om Hollywoodfruar talar man om Gunilla. På gott och ont", säger hon.

Gunilla Persson, 57, har fått stor uppmärksamhet genom medverkan i TV3:s "Svenska Hollywoodfruar". Genom åren har bråken med de andra fruarna avlöst varandra.

- Jag kom in under fjärde säsongen när programmet var ett sjunkande skepp med låga tittarsiffror. Sedan dess har jag varit med varje säsong, säger hon.

"Det är jag som får mest publicitet"

Realitystjärnan menar att hon är den av fruarna som får mest uppmärksamhet.

- Programmet bygger på mig. Det är jag som genererar löpsedlar och det är jag som får mest publicitet. När man talar om Hollywoodfruar talar man om Gunilla. På gott och ont.

LÄS MER: Gunilla Persson vill bli statsminister

För med uppmärksamheten har det kommit en hel del negativa reaktioner, framförallt i sociala medier.

- Det här är nättroll som sitter vid sina skärmar. De är så fega att de inte skulle våga säga någonting om de såg mig personligen. Det är ju egentligen ingenting att bry sig om. Jag läser aldrig dessa negativa meningar, säger Gunilla Persson.

Är du som på tv i verkligheten?

- Vad ni ser är hur jag är. Det finns ingenting i programmet som jag sagt eller gjort som jag inte står för. Våra bråk är inte tillspetsade. De är som de är. Men ibland kan det bli felklippt och det är tråkigt. 

LÄS MER: Gunilla Persson: "Jag bråkar aldrig"

Hur då?

- Själva händelseförloppet ändras i klippningen och viktiga saker man säger kan klippas bort. 

Vad tycker du om det?

- Det beror alldeles på hur det klipps. Jag har hotat med att lämna Hollywoodfruar tidigare. Men det här är ju en show och man är ute efter tittarsiffror. Så det är något man får ta. Jag får acceptera att jag inte alltid får som jag vill.

Men du är den som bråkar med de andra fruarna?

- Ja, det är väldigt lätt att provocera mig. Jag är inte någon som tar skit. Om någon säger att det är fullt av onda andar i mitt hus, då åker taggarna ut. Om någon skickar porrbilder till mig, då åker taggarna ut. Om någon slänger ut mig ur sitt hus, då åker taggarna ut, säger hon och fortsätter;

- Det är fruarna som bråkar med mig. De fruarna som bråkat med mig har varit just förbrukningsvaror i syfte att starta bråk. De har varit med i en eller två säsonger och sedan är de förbrukade. Och de ger sig alltid på mig. Tittarsiffrorna går ju upp varje gång det är ett stort bråk.

LÄS MER: Nya Hollywoodfrun på offensiven

Har du någon önskefru du vill ska vara med i programmet?

- Jag har fått en önskefru och hon är en fantastiskt trevlig människa med hjärtat på rätt ställe. Sofie Prydz. Det är en frisk fläkt att programmet tar med en intelligent fru. Vi pratar ofta i telefon och ska träffas i dagarna. Det är jättekul att ha fått en ny vän.

Älskar Göteborg och göteborgare

Samtidigt vill Gunilla Persson passa på att skicka kärlek till Göteborg. En av de bästa städerna Hollywoodfrun känner till.

- Glöm inte att skriva hur mycket jag tycker om göteborgare. Jag känner från hjärtat att det finns otroligt snälla och jättegulliga människor där. Jag har enormt positiva erfarenheter av Göteborg och att vara där har varit en glädje, säger Gunilla Persson.