Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Skådespelaren Lupita Nyong'o ryktas ha en av huvudrollerna i nyversionen av "Charlies änglar". Arkivbild.

De ska tolka trion i nya "Charlies änglar"

Det är sedan tidigare känt att en ny version av klassikern "Charlies änglar" kommer till vita duken med ingen mindre än Elizabeth Banks som regissör.

Nu ser det även ut att vara klart vilka tre som tolkar huvudrollerna Natalie, Dylan och Alex. Enligt Contact Music pågår som bäst förhandlingar för att fastställa att det blir skådespelarna Kirsten Stewart, Lupita Nyong'o och Naomi Scott som spelar den världsberömda privatdetektivtrion.

Elizabeth Bank själv medverkar i filmen som karaktären Bosley – och producerar nyversionen tillsammans med sin make Max Handelman. Den nya tappningen av den moderna klassikern är tänkt att ha premiär under 2019.

I början av 2000-talet gjordes tre filmer i serien, som i sin tur var baserad på en tv-serie med samma namn (1976–1981). Handlingen kretsar kring privatdetektiverna och deras mystiske uppdragsgivare Charlie. Huvudrollerna i serien gjordes ursprungligen av Jaclyn Smith, Kate Jackson och Farrah Fawcett och i filmerna var det Cameron Diaz, Drew Barrymore och Lucy Liu som löste brotten.