Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Lina Danberg Molin, Patrik Ström och Emelie Eklund är några av dem som köat hela veckan inför lördagens konsert. Deras hyllning till Bruce plockades upp av bossen själv på scen.

De överraskade Springsteen med hyllning

De hängivna Springsteenfansen som köat bakom Bergakungen gjorde en hyllningsskylt - som plockades upp på scen av Bruce.

Hela veckan inför lördagens konsert på Ullevi har hans mest hängivna fans hållit till bakom Bergakungen. Tillsammans har de gjort en hyllningsskylt med en blinkning till Springsteens legendariska spelning på arenan 1985, då publikens hoppande fick hela bygget att svaja.

"Stadium Breaker", skrivet i blått och guld på ett stort lakan, löd fansens hyllning. I slutet av lördagens konsert höll de upp skylten framför staketet längst fram. Responsen blev bästa tänkbara.

Bruce lutade sig ner och plockade upp banderollen, tog med den upp på scen och fick hjälp av Little Steven och Nils Lofgren att hålla upp den framför sig.

Lina Danberg Molin var en av de som var med och målade skylten.

- Det känns fantastiskt, vilken otrolig konsert, lyckas hon sammanfatta känslan efter spelningens slut.

Hon är noga med att påpeka att skylten var en gemensam insats från alla som köade under veckan.

En av dem var Patrik Ström, som var mer än nöjd med att Bruce plockade upp deras hyllning.

- Vilken grej! Det känns hur bra som helst.

Det som hände 1985 var att hela Ullevi sattes i självsvängning på grund av publikens hoppande. Marken under arenan består av lera, och hela byggnadens konstruktion riskerade att skadas efter Springsteens två spelningar. Man bestämde sig då för att förstärka arenan med betongpelare som stöttades mot urberget.