Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Programledaren David Lindgren är redo för Melodifestivalens andra deltävling i Scandinavium, Göteborg.

David Lindgren tillbaka efter magsjukan

Melodifestivalens programledare David Lindgren har varit magsjuk i veckan. Men nu är han tillbaka igen på banan – och stången.

Efter Melodifestivalens första deltävling i Karlstad var programledaren David Lindgren väldigt nöjd. Men natten till tisdag åkte han på magsjuka och fick inte komma till jobbet. Tisdagen och onsdagen fick ägnas åt återhämtning.

- Det var verkligen intensivt några timmar bara. Det var skönt att det hände på måndag natt och inte torsdag. Någonstans var det tur i oturen också, säger han till TT.

David Lindgren var i gång med repetitionerna inför veckans öppningsnummer i Göteborg på torsdagskvällen och i lördagens sändning är det poledancing som gäller.

- Det är en rejäl utmaning och det har varit asbra träning tycker jag, säger David och fortsätter:

- Jag tycker att vi gör bra ifrån oss.

TT: Vad ser du fram emot med veckans deltävling?

- Allting. När det väl blir sändning är den en annan sorts publik, en annan sorts energi och spänning i rummet för att det är live. Det brukar vara väldigt kul och man brukar bara åka med.

Som ensam programledare får David Lindgren göra sitt bästa för att hålla sig frisk de kommande fyra veckorna.

- Jag äter vitaminer varje dag och motionerar och försöker verkligen hålla handhygienen. Mer kan man inte göra, jag har ju småbarn hemma.