Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/5

Danny Saucedo: "Jag vill ha ett barn med Molly att kunna älska ihjäl"

Artisten Danny Saucedo vill bli pappa. I Nyhetsmorgon i TV4 berättar han om barnlängtan: "Jag vill ha ett barn med Molly att kunna älska ihjäl", säger stjärnan i programmet.

31-åriga Danny Saucedo har tidigare berättat om bröllopsplanerna med Molly Sandén, 24. Danny friade till henne på berget Kilimanjaro i Tanzania under deras resa i januari 2016.

LÄS MER: Danny friade till sin Molly

Under söndagen berättade han om barnlängtan i Nyhetsmorgon i TV4.

– Jag vill ha ett barn med Molly att kunna älska ihjäl, säger han i programmet.

 

1 år ❤ #honsaja

Ett inlägg delat av D A N N Y S A U C E D O (@dannysaucedo)

LÄS MER: Danny: Little Jinder blev som min lillasyster

Under Danny Saucedos uppväxt var pappan frånvarande och mamman dubbeljobbade för att kunna ge honom och hans bror möjligheten att prova olika aktiviteter och lära sig nya språk. I Nyhetsmorgon berättar artisten att barndomen format hans syn på föräldrarollen.

– Jag tänker väldigt mycket på föräldraskap. Jag tänker på hur min mamma var mot mig och min bror och hur mycket tid hon lade ner på oss. Hon stormade in saker i vårt huvud för hon ville att vi skulle få möjligheter i livet, men hon fick inget själv, säger han i Nyhetsmorgon.

Vill fostra en bättre människa

Danny Saucedo har många tankar på hur det skulle vara att bli pappa.

– Det är nästan så det är ohälsosamt. Jag har så mycket planer på hur jag ska bli som pappa. Jag vill ha ett barn med Molly att kunna älska ihjäl. Jag kanske har för höga krav. Jag ser fram emot att fostra en människa som blir bättre än mig, säger han till programledaren Jenny Alversjö.

 

👑❤

Ett inlägg delat av D A N N Y S A U C E D O (@dannysaucedo)

LÄS MER: Danny växte av "Så mycket bättre"