Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Cruise: "Top Gun 2" är på gång

Actionstjärnan avslöjar att en uppföljare till kultklassikern "Top Gun" är på gång, och att den kommer börja spelas in nästa år. Även Val Kilmer uppger att han är intresserad av att återvända.

Superstjärnan Tom Cruise säger att inspelningarna av en uppföljare till kultfilmen "Top gun" kommer att dra igång nästa år.

I flera år har det ryktats om en uppföljare till filmen som blev Tom Cruises stora genombrott.

När han intervjuades av den australiska tv-kanalen Channel Seven bekräftade han ryktena.

– Ja, det är sant. Jag börjar förmodligen filma nästa år. Det händer, det händer definitivt, sade han.

Filmen från 1986 där även Val Kilmer, Kelly McGillis och Tim Robbins har stora roller, fick blandade recensioner men blev en stor kommersiell hit.

LÄS MER: Cruise framkallade kräkningar med mumiestunt

Tony Scott regisserade "Top gun" där Cruise spelar stridspiloten Pete "Maverick" Mitchell i den amerikanska flottan. Han utbildar sig vid en flygskola, som sägs utbilda de bästa piloterna i världen, samtidigt som han träffar sin stora kärlek.

Val Kilmer, som spelade Iceman i den klassiska filmen uppger att även han är intresserad av att vara med, men att inget ännu är färdigspikat.

Jag sa att jag var intresserad redan för ett och ett halvt år sedan och skulle älska att återvända till rollen, det vore fantastiskt. Låt oss se om det blir av nu, säger han på forumet Reddit