Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Arkivbild.

Criminal Minds-skådespelare avstängd

Stjärnan från den klassiska tv-serien Criminal Minds har stängts av från serien. Detta efter bråk under filminspelningen.

Skådespelaren Thomas Gibson som spelar en av huvudkaraktärerna i den klassiska tv-serien Criminal Minds har blivit avstängd från serien, skriver The Independent.

Anledningen till detta plötsliga besked är att Gibson ska ha blivit fysisk under ett bråk med en av tv-seriens producenter vid ett inspelningstillfälle. På grund av detta har Gibsons karaktär, FBI Special Agent Aaron Hotchner, blivit urskriven från två avsnitt av den kommande säsongen som är seriens tolfte och som ännu inte är färdiginspelad. Gibson, som tidigare har regisserat sex avsnitt kommer inte få chansen att regissera något under den nya säsongen, också som en konsekvens av bråket.

Criminal Minds har blivit ett klassiskt inslag i tv-tablån. Serien hade premiär 2005 och handlar om en grupp FBI-agenter som fångar bovar genom psykologiska profiler. Hittills har 255 avsnitt hunnit sändas. Den tolfte säsongen har premiär i USA den 28 september.