Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/5

Countrystjärnan stod på scen när masskjutningen började

Det var countrystjärnan Jason Aldean som stod på scen under festivalen i Las Vegas när när någon plötsligt började skjuta vilt in i publiken.

Masskjutningen inträffade mitt under hans konsert på den stora countryfestivalen Route 91 Harvest, som pågick nedanför Mandalay Bay i Las Vegas natten till måndagen.

Läs mer: Masskjutning på festival i Las Vegas

Jason Aldean, 40, och hans band klarade sig oskadda från dramat. Nu skriver han om sina känslor på Instagram.

"Den här natten har varit mer än fruktansvärd. Jag vet fortfarande inte vad jag ska säga men jag vill berätta att jag och mitt crew är i säkerhet. Mina tankar och böner går till alla drabbade ikväll", skriver han.

"Det gör ont i mitt hjärta"

Jason Aldean är en välkänd coutrystjärna i sitt hemland USA. Bland annat har han nominerats till flera Grammys, samt countrymusikpriset CMT Music Awards.

Han var en av de största bokningarna till Route 91 Harvest och hans konsert var tänkt att avsluta tredagarsfestivalen.

"Det gör ont i mitt hjärta när jag tänker på att det här skulle hända människor som bara gick ut för att njuta av en rolig kväll", skriver han.

Kändisarna skickar sina kondoleanser

I sociala medier har kändisar börjat skriva om sorgen de känner efter dådet. 

”Hjärtat är hos alla som drabbats av skjutningen i Vegas, vänner och familj (främlingar inräknade)... Det slår mot mitt hjärta att se jorden så här”, skriver Paris Jackson.

Även sångerskan Mariah Carey reagerar kraftitgt.

"Förfärad över att höra om skjutningen i Vegas. Mina tankar är hos offren och deras familjer. Ber för allas säkerhet", twittrar hon.

Sångerskan Sia uppmanar alla som är där att ta skydd.

"Vi behöver kärlek, gemenskap, fred, vapenkontroll och att folk ser på det här och kallar det var det är = terrorism", skriver artisten Ariana Grande som själv har erfarenhet av liknande dåd i samband med evenemang.