Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Clinton och Trump i romantisk duett

Med rätt verktyg är det mesta möjligt. Som att skapa en kärleksfull duett med Hillary Clinton och Donald Trump.

Söndagens livestreamade presidentvalsdebatt mellan demokraternas Hillary Clinton och republikanernas Donald Trump slutade enligt de flesta bedömare oavgjort. Efteråt var det snarare den låga debattnivån som folk diskuterade.

Donald Trump kallade Hillary Clinton för djävulen och hotade att kasta henne i fängelse. Han försvarade också sina tidigare sexistiska kommentarer om kvinnor med att det var "snack i omklädningsrummet".

Hela debatten präglades också av ett närmast aggressivt kroppsspråk från Donald Trump. Han vände ryggen åt Hillary Clinton när hon pratade och han spankulerade hela tiden omkring på scenen, när han inte munhöggs med programledarna och hävdade att han inte fick tala till punkt.

Eller så har vi tittare bara missuppfattat alltihop. Kanske var det inte så dålig stämning mellan de båda presidentkandidaterna, kanske låg det snarare kärlek i luften?

I den här klockrena videon, tonsatt med Bill Medleys och Jennifer Warnes kramvänliga brottarhit (I've had) The time of my life från gamla storfilmen Dirty dancing, ser de ju närmast nyförälskade ut.

Fint, ändå.