Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/6

Clint Eastwood föredrar Trump

Till skillnad från flera andra i Hollywood tror Eastwood att Trump kan ha en poäng. Filmikonen menar att dagens samhälle är för politiskt korrekt och att vi lever i en sorglig verklighet.

Den 86-åriga regissören och skådespelaren Clint Eastwood tillhör undantaget i Hollywood då han hellre skulle sätta Donald Trump på presidentposten än Hillary Clinton.

Anledningen är att han tröttnat på dagens politiskt korrekta klimat.

- Jag tror att Trump är inne på något. Folk blir anklagade för att vara rasister och alla möjliga saker. När jag växte upp var inte de här sakerna rasistiska, säger han i en intervju med tidningen Esquire.

Enligt Eastwood var det därför han ville göra "Gran Torino", som handlar om en folkilsken krigsveteran som har svårt att acceptera det moderna, multikulturella, USA.

Även om han ännu inte tagit aktiv ställning för Trump skulle den skandalomsusade republikanen få hans röst i dag om han var tvungen att välja.

- Han säger det han tänker på, i bland är det inte alltid så bra, men jag kan förstå varifrån han kommer även om jag inte alltid håller med. Båda sidor har sagt väldigt dumma saker. Det är en sorglig verklighet.

Eastwood tycker att Hillary Clinton i jämförelse har en hård röst.

- Det är en tuff röst att lyssna på i fyra års tid. Om hon bara tänker fortsätta på samma sätt som vi gjort saker hittills, så kommer jag inte vara för henne.