Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/9

Charlotte Perrelli visar upp lyxvillan

I "Ett jobb för Berg" visar Charlotte Perrelli upp sin lyxvilla och avslöjar hur hon träffade maken Anders Jensen. - Hade inte Anders varit så pådrivande och tagit den kontakten så hade jag kanske aldrig träffat någon ny, säger Charlotte Perrelli i programmet.

Carina Berg blir förbluffad när hon besöker Charlotte Perelli och Anders Jensens lyxvilla för att praktisera hos sångerskan i programmet "Ett jobb för Berg". 

- Är det hennes hus? Smack my Face, säger Berg i programmet. 

Sedan paret flyttade in i den 800 kvadratmeter stora villan i Djursholm i februari förra året har de renoverat i stort sett hela huset. Trädgården har både en stor pool och en jacuzzi som familjen använder flitigt. 

- Vi har tokrenoverat varenda millimeter. Just nu håller vi på med tvättstugan i källaren och Anders håller på att bygga en vinkällare själv. Han är så händig och tycker att det är så roligt, säger Charlotte Perrelli i "Ett jobb för Berg". 

Träffade maken via mejl

Förutom att visa upp lyxvillan berättar schlagerdrottningen om hur hon träffade maken Anders Jensen.

- Han hittade mig, han var faktiskt och tittade på ett jobb som jag hade gjort och sen så skickade han ett mejl efteråt. Han skrev, "ska vi inte ta en fika, jag tycker att du och jag verkar ha mycket gemensamt, jag tror att vi kunde ha kul tillsammans". Jag kände väl att jag har lite mycket just nu - inte så jättesugen överhuvudtaget på att träffa någon, säger hon i programmet. 

Singel i fyra år

Då hade Charlotte Perelli varit singel i fyra år och hon berättar att det var ett stort steg att slänga sig ut och riskera att bli bränd igen. 

- Hade inte Anders varit så pådrivande och tagit den kontakten, då hade jag kanske aldrig träffat någon ny, jag tror inte det. Efter första gången vi träffades har vi nog träffats typ varje dag, i fyra och ett halvt år, säger hon i programmet. 

LÄS MER: Perrelli gifte sig på sagoslott

"Ett jobb för Berg" sänds på kanal 5 i kväll klockan 21:00.