Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Carina Berg i dramatisk trädolycka i USA

TV-profilen grep in när en kvinna och hennes barn klämdes under fallande trädgren.

TV-profilen Carina Berg är i USA för att spela in sitt kommande program Världens tuffaste jobb med Carina Berg som ska visas i Kanal 5.

Natten till fredagen, svensk tid gjorde hennes tv-team ett inslag om aboristerna i West Michigian Tree Service när ett en kraftig gren från ett träd plötsligt bröts av och föll ned över en förbipasserande kvinna och hennes barn.

Aftonbladet, som var först med att berätta om detta i svensk media, hänvisar till ett inslag i tv-kanalen Fox News vars reporter också var på plats för att göra ett inslag om det svenska tv-teamets arbete.

Carina Berg: "Det var kaos"

Fox intervjuar Carina Berg direkt efter den dramatiska händelsen. Gråtande berättar den svenska tv-profilen om hur hon klättrade upp i ett annat träd när hon hörde ett kraftigt brak och snabbt insåg att läget var akut. Tillsammans med övriga på plats kämpade Carina Berg med att få ut kvinnan och barnet som klämts fast.

"Det var kaos, totalt kaos", säger Carina Berg till Fox.

Räddningstjänsten kom också snabbt fram och berömde svenskarnas insats. "Det var tur att de agerade så snabbt", menar den amerikanske räddningsledaren.

Carina Berg och hennes medarbetare klarade sig undan utan fysiska skador.

"Carina och teamet mår bra efter omständigheterna", säger Dan Panas på Kanal 5 till Aftonbladet.