Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Camilla Läckberg rasar över "mamma-besserwissrar"

Camilla Läckberg och Simon Sköld har blivit föräldrar till dottern Polly.Men redan en dag efter födseln kom uppfostrande kommentarer.– Jag har ju hört deras fördömande röster många gånger genom åren, men det är nytt för Simon och han är ärligt talat helt i chock över hur elaka mammor kan vara mot andra mammor, skriver Camilla Läckberg på deras gemensamma blogg.

Den 1 april födde kändisparet Camilla Läckberg och Simon Sköd dottern Polly. För Camilla Läckberg är det fjärde barnet, men för Simon Sköl är Polly den allra första.

Men redan dagen efter födseln började mammor kommentera om parets barnuppfostran. Något Camilla Läckberg nu slår tillbaka mot på sin blogg.

– Mindre roligt är hur mamma-besserwissrarna redan har börjat göra sina röster hörda. Jag har ju hört deras fördömande röster många gånger genom åren, men det är nytt för Simon och han är ärligt talat helt i chock över hur elaka mammor kan vara mot andra mammor, skriver hon.

Exempelvis skrevs negativa kommentarer på en bild där Polly sov i en babysitter.

– Vips började kommentarerna komma. Både om att man absoluuuut inte får ha bebis i babysitter. (jo, denna är gjord för att ett av lägena ska funka för nyfödd), – och snäsig kommentar om att: ”ja nä man ska ju inte ge sin bebis närhet…..” (Underförstått – de gooooda mödrarna bär runt på sina barn 24 timmar om dygnet…), skriver Camilla Läckberg vidare.

Och kändisförfattaren är redo för fler kommentarer framöver.

– Kommer troligtvis ge dem gott om stoff att förfasa sig över – allt ifrån sovmetoder, till att vi kommer ha fräckheten att ta lite egentid emellanåt med hjälp av barnvakt, till att vi lägger ut bilder på henne till hur vi klär henne, till vad vi ger henne för mat osv osv osv…. Men vet ni vad – detta är min fjärde unge, det har blivit folk av de andra tre, jag vet vad jag gör, vi har kärlek och sunt förnuft i överflöd för vår lilla skrutta – så jag säger bara: ”Bring it on ladies……”.