Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
1/5

Camilla Läckberg har gift sig med Simon Sköld i hemlighet

Nu har Camilla Läckberg, 42, gift sig med sambon Simon Sköld, 30:​ "Ni anar inte hur svårt det varit att hålla tyst om detta. Som jag längtat efter att kunna berätta för er. Nu kan jag äntligen yttra dessa ord som jag drömt om. Jag och Simon har gift oss", skriver succéförfattaren på Instagram.

"Tidigare idag hade vi en liten ceremoni på vårt landställe med familj och de närmsta vännerna. JAG OCH SIMON HAR GIFT OSS! Simon, att du vill leva med mig resten av mina dagar på jorden är mitt livs största triumf. Sedan vi först träffades har du gjort dagarna roligare, mer färgstarka. Och tryggare. Jag har aldrig känt mig lika trygg som när jag är med dig. Jag älskar dig, nu och för evigt", så skriver Camilla Läckberg i ett inlägg på Instagram.

Camilla Läckberg och Simon Sköld är sedan tidigare sambos och har dottern Polly som föddes i april tillsammans. Men något giftemål har inte varit aktuellt - förrän nu.

Bröllop på lantstället

Bröllopet har skett på deras lantställe. Enligt Expressen ska det hela ha varit en överraskning för vännerna och arrangerades av affärspartnern Christina Saliba som också var brudtärna. Vigselförrättare var Mia Törnblom och sammanlagt ska ungefär 50 gäster ha varit på plats.

"Idag hade vi en mindre ceremoni på landet tillsammans med familj och de närmsta vännerna. Jag kan verkligen inte beskriva hur lycklig jag är och den lyckan är nu förevigad. Jag älskar dig Camilla. De senaste åren har varit de bästa i mitt liv. När jag är med dig och vår underbara familj känner jag mig hel. De viktigaste pusselbitarna i mitt liv har fallit på plats", skriver Simon Sköld på Instagram.

Kändistätt på mingelfest

Efter vigseln ska gästerna ha åkt till Skeppsholmen i Stockholm för mer firande. Enligt Expressen ska kändisar som Jenny och Niklas Strömstedt, Viktor Frisk, Richard Herrey, Katrin Zytomierska, Bingo Rimér, Isabel Adrian, Isabella löwengrip, Carolina Gynning, Micael Bindefeld, Anja och Filippa Pärsson, Sofia Wistam, Fredrik Federley, Nanne Grönwall och Tony Irving ha varit inbjudna till mingelfesten.

Jenny Strömstedt har publicerat en film på Instagram där bröllopsparet dansar tillsammans:

 

#camillaochsimon Nu måste jag grina - igen..... #levekärleken ❤️❤️❤️❤️

Ett inlägg delat av Jenny Strömstedt (@jennystromstedt)