Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/79

Bruce Springsteen på Ullevi

Från uppladdningen på stan till Bruce rekordavslut på scen. GP var med från början till slut. Här hittar du allt om Bruce Springsteens avslutande sommarkonsert på Ullevi - och lite till.

På lördag kväll intog Bruce Springsteen scenen på Ullevi för sista och tredje gången i år och slog rekord med totalt 190 336 personer som sett Bossen på Ullevi i sommar. Springsteen bjöd publiken på en The River-konsert som många hoppats på - något som bara Paris välsignats med under Europaturnén. När Bruce klev av scenen, efter över tre och en halv timme, var det med tårar i ögonen: "Jag älskar er", ropade han till publiken. Den enskilda publiksiffran för kvällen blev 64 959.

LÄS MER: Så många fyrar fick Bruce

Han har redan fått arenan att koka två gånger i sommar - den 25 och 27 juni. Då fick Bossen bra betyg av GP:s recensenter efter båda konserterna, men det räckte inte ända upp i topp. 

Vid Bruce första besök på Ullevi i sommar kom det 62 676 personer och lyssnade på Bossen som öppnade med The Promise ensam vid pianot. Sen klev han inte av för en 38 låtar senare, efter midnatt. 

Se bilder från Springsteen på Ullevi 25/6
Bildextra - Springsteen på Ullevi

Efter första konserten hade Springsteenteamet ett uppehåll på en dag och klev på scenen igen på måndagen. Då framför en publik på 62 701 - ett fåtal fler personer än på lördagens spelning. Då visade sig låtordningen bli annorlunda när han öppnade med Mary's place.

Springsteen på Ullevi 27/6:
Se bilderna från bossens spelning

LÄS MER: Vad ska Bruce Springsteen göra efter Ullevi?