Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/3

Britney Spears släpper ny skiva och skämtar med Jimmy Kimmel

Den 26 augusti finns det ny musik att njuta av från världsstjärnan.

Britney Spears påbörjar enligt henne själv en ny era med ett nytt album. Den 26 augusti släpps Glory på Apple Music, något stjärnan gick ut med på Twitter:

Hennes senaste singel Make Me gick in direkt på 17:e plats på Billboard 100 Hot-listan. Glory blir hennes nionde album, hon var senast aktuell med studioalbumet Britney Jean som släpptes för tre år sedan.

 

Väckte Jimmy Kimmel mitt i natten

Förutom nya skiva har Britney Spears även skojat med Jimmy Kimmel. Talkshow-värden fick en spektakulär överraskning en natt när han intet ont anande låg och sov. Hans fru hade smugit upp och släppt in en gäst - Britney Spears, tillsammans med en danstrupp från Las Vegas.

"Okej, vi har överraskning till Jimmy - vi ska väcka honom och se vad som händer" säger sångerskan i klippet, medan ett kamerateam följer henne och dansarna in i Kimmels sovrum.

När de når den sovande Jimmy Kimmel sätter Britney Spears sin senaste singel Make Me på hög volym. Dansarna hoppar upp på sängen och ställer sig över Kimmel, som försöker skydda sig med en kudde.

"Barnen är här"

"Förlåt Jimmy" ropar Britney till programledaren, och viskar sedan: "Vi måste vara tysta, barnen är här."

Jimmy Kimmel har blivit väckt på ett liknande sätt tidigare. Då var det Rihanna som överraskade honom mitt i natten med sin låt Bitch better have my money. Sångerskan tog med en boombox och slängde sedlar på sängen medan en nyvaken Kimmel försökte förstå vad som pågick.