Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

Britney Spears har uppträtt med showen "Piece of me" de senaste fyra åren. Här under en konsert i Taipei, Taiwan, i fjol. Arkivbild.

Den här artikeln ingår för dig som är kund.

Britney Spears hånas – tog fel på stad

Britney Spears hånas av fans efter att ha glömt i vilken stad hon uppträtt för andra gången under sin Europaturné. Under lördagen spelade hon i Blackpool i Storbritannien och råkade då ta fel på stad och i stället nämna Birmingham, där hon spelat på fredagen.

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

"Hur mår ni Birmingham, jag menar Blackpool?" frågade sångerskan från scenen.

På Twitter är det blandade reaktioner, där vissa hånar stjärnan för hennes dåliga kunskaper, medan andra skriver att det är härligt att hon inte bryr sig.

Enligt NME är det andra gången på en månad som stjärnan varit förvirrad över sin geografiska position. I videoinspelningar från hennes konsert i Brighton förra månaden syns Spears fråga en av sina bakgrundsdansare "Var är vi någonstans?" innan hon vänder sig mot publiken och ropar "Vad händer, Brighton Pride?".

I augusti gjorde Britney Spears sitt enda framträdande i Sverige under turnén, i Sandviken, en spelning som åtminstone inte verkar ha orsakat geografisk förvirring.