Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Brian Griffin kommer tillbaka

Brian Griffin, som i november blev överkörd av en bil och dog, kommer att återuppstå i popluära tv-serien Family guy, skriver Entertainment weekly.

Exakt hur Brian Griffin, vars röst görs av seriens skapare Seth MacFarlane, kommer att återuppstå i den populära tv-serien är oklart, eftersom tv-bolaget Fox comedy inte vill kommentera uppgifterna.

Att hunden kommer att ha en fortsatt roll i serien får man en hint om i avsnittet som sänds 15 december där Stewie Griffin kommer på en mästerlig plan för hur han ska få det enda han önskar sig i julklapp.

Enligt Entertainment weekly finns också en teaser för nya avsnitt som ska sändas i augusti 2014 där Brian Griffin finns med.

Samtidigt har hunden redan ersatts av en ny karaktär, Vinny.

Det var i avsnittet den 24 november som karaktären Brian Griffin blev överkörd av en bil och dog. Och begravdes.

- Vi tyckte att det kunde vara ett roligt sätt att röra om lite, sa exekutive producenten Steve Callaghan efter Brian Griffins död.

Och lyckades verkligen provocera fansen. Dödsfallet skapade ramaskri hos tittarna som genast krävde att hunden skulle tillbaka in i serien. Nu ser det alltså ut som att även tv-tittarna får sin önskan uppfylld.

  

Läs mer: http://popwatch.ew.com/2013/12/09/family-guy-intro-brian-dead/

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.