Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/5

Brad Pitt hånas efter bisarr ny video

I en intervju med magasinet GQ öppnade Brad Pitt upp sig om skilsmässan och berättade att han drack för mycket alkohol. Men mest uppmärksamhet har den tillhörande videon fått där stjärnan hänger i olika nationalparker.

Härmodagen gav Brad Pitt, 53, sin första intervju efter den uppmärksammade skilsmässan. I en lång intervju med GQ berättade skådespelarstjärnan bland annat att han under en period drack för mycket.

– Jag söp för mycket. Det blev helt enkelt ett problem. Och jag är verkligen glad över att det har gått ett halvår nu, vilket är bitterljuvt, men jag har fått tillbaka känseln i fingertopparna, säger han.

Efter uppbrottet med Angelina Jolie, 41, bodde han hemma hos vänner på en madrass på golvet. Nu säger han att det senaste halvåret har fått honom att inse att familjen är viktigast.

– Det är väldigt, väldigt upprörande för barnen när familjen slits isär, säger han till GQ.

LÄS MERBrad Pitts första intervju efter skilsmässan

Men i intervjun har många blivit distraherade genom vad som beskrivs som en bisarr video, skriver flera amerikanska nyhetssajten. Videon tillhör artikeln och visar när Brad Pitt hänger på platser som nationalparken Everglades, White Sands nationalmonument och Carlsbad Caverns nationalpark. Rubriken är “Brad Pitt in America’s National Parks”.

Här kan du se filmen:

I sociala medier hånar personer Brad Pitt genom egengjorda videos och skämt. Här är några exempel: