Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/5

Bråk om filmkyss: "Död fisk"

Skådespelarna Vin Diesel och Charlize Theron är inte överens. Men om vad egentligen? Jo, deras kyss i nya ”Fate and the furious”: "Han går på riktigt runt och säger att han hade den bästa stunden i sitt liv och att jag älskade det. Jag menar det är galet", säger Charlize Theron till Ellen DeGeneres.

I nya ”Fate and the furious” kysser skådespelarna Vin Diesel, 49, och Charlize Theron, 41, varandra. Vin Diesel spelar som vanligt hjälten Dominic Toretto och Charlize Theron spelar terroristen Cipher. I filmen får man se de två kyssa varandra framför Dominic Torettos fru Letty (Michelle Rodriguez).

Vin Diesel har i tidigare intervjuer sagt att Charlize Theron tyckte det hela var "fantastiskt". I en intervju med USA Today i början på april sa han bland annat:

– Om jag vet att hon tyckte om det? Herregud, ja! En kyss kan inte ljuga, läppar ljuger inte. Hon ägde det!

"Som en död fisk"

Men i Ellen DeGeneres show säger Charlize Theron själv något helt annat. "Han ser inte ut att svara alls?" frågar programledaren Ellen DeGeneres.

– Jag förstår inte. Jag tvingar mig på honom och hans ansikte. Och det är det filmen handlar om. Han är inte intresserad av mig och är kär i Letty. Jag är den galna kvinnan som gör detta hemska mot honom och precis som han ska är han frusen, som en död fisk. Det var vad jag kysste, svarar Charlize Theron och fortsätter;

– Han går på riktigt runt och säger att han hade den bästa stunden i sitt liv och att jag älskade det. Jag menar det är galet.

LÄS MER: Recension - Farligt nära soppatorsk för Fast and furious

LÄS MER: Vin Diesel: The fast and the furious är genial