Boris glädjebesked efter cancerkampen

ANNONS
|

Efter 2,5 års kamp har Gekås tidigare vd, Boris Lennerhov nu besegrat den hemska sjukdomen.

– En stor lättnad, nu är det här ett avslutat kapitel i mitt liv, säger Lennerhov till GT.

Boris Lennerhov blev tillsammans med kollegorna Morgan Karlsson ochOla-ConnyWallgren välkända ansikten för den svenska befolkningen efter Kanal 5:s populära tv-serie om lågprisvaruhuset Gekås i Ullared.

Mitt under succén började Lennerhov under våren 2014 att tappa vikt och en läkare upptäckte då att han hade dåliga blodvärden.

"Hur lång tid har jag kvar?"

Efter fortsatta undersökningarna kom mardrömsbeskedet - Boris hade drabbats avcancertumörer i lymfkörtlarna och mjälten.

– Jag visste att jag inte mådde bra, men att det var så här, då började man ju tänka: hur lång tid har jag kvar nu? Jag grät en skvätt när jag fick reda på att det var den positiva cellen och inte den negativa, då visste jag att oddsen var mycket bättre, det tog tag i mig, sa den omåttligt populäre profilentill GTen dryg månad efter beskedet.

ANNONS

Trots sjukdomen fortsatte Boris Lennerhov att arbeta under hösten 2014 efter att ha varit sjukskriven under några månaders behandling med bland annat cellgifter.

Lennerhov satt då i flera olika styrelser och var samtidigt i färd med avsluta sin tjänst och lämna posten som vd för Gekås.

"Kanonbra"

Efter två år och sju månaders kamp har han nu besegrat den svåra sjukdomen. I måndags fick han enligt GT beskedet att han är friskförklarad.

– I dag blev jag slutgiltigt friskförklarad. Jag har varit på min sista kontroll och det var kanonbra allting, säger Lennerhov till tidningen.

ANNONS