Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Simon Ohlsson var första bonden att pussas i årets säsong av "Bonde söker fru". Pressbild.

Den här artikeln ingår för dig som är kund.

Bonde-Simon om pussarna: "Vad hände där?"

Relationerna fortsätter att fördjupas – men inte för alla. Flera besvikna brevskrivare fick lämna veckans "Bonde söker fru", tv-bönderna är dock fortsatt positiva.

Efter gruppdejter med bland annat fågelholksbygge och karaoke blev det till slut dags för bönderna i TV4:s "Bonde söker fru" att besluta vilka fyra flirtar som får följa med tillbaka till bondgården.

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

- Det är så jädra jobbigt att välja bort och det kommer bara att bli jobbigare, säger Per Solberg i programmet.

Mjölkbonden Susanna Karlsson hann tänka om flera gånger efter att ha smitit iväg ensam med några av sina dejter, och gick till slut på utvecklingspotential snarare än utseende.

- Jag tror att det här förmodligen kommer att bli den galnaste sommaren som jag har varit med om, säger Susanna Karlsson.

"Svävar på moln"

För mjölkbonden Simon Ohlsson pirrade det till lite extra när han gick iväg tillsammans med dejten Sarah Petterson, och samtalet slutade i en puss.

- Ja, vad hände där? Det hade jag inte räknat med, sade han skrattandes efteråt.

Liksom kollegorna ser han stora chanser till tvåsamhet och fjärilar i magen.

- Det bästa som kan hända i sommar är att man hittar den där kärleken, att man tror att hjärtat ska slitas ur kroppen, att man riktigt svävar omkring på moln, att ett blixtnedslag slår ner i en och man bara "jaaaa!", säger han.

"Förbannad"

Drama blev det däremot när fågeltokiga hönsbonden Erik Nilsson jämförde Cornelia Tranberg med en skata – för att sedan skicka hem henne.

- Där hade jag kunnat bli förbannad, det gjorde mig lite irriterad. För mig är en skata någon som letar guld och skiter överallt, det är inte en komplimang, sade hon efteråt.

När programledaren Linda Lindorff frågade Erik Nilsson om han hade någon han kunde tänka sig att pussas med blev det däremot ett bestämt nej.

Nästa vecka får de potentiella kärlekarna för första gången se böndernas gårdar.