Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Två av Johan Peterssons frierskor ha valt att hoppa av "Bonde söker fru". Pressbild.

"Bonde"-Johan lämnad igen: "Olustigt"

Johan Petersson har otur i kärlek. I kvällens "Bonde söker fru" valde ännu en frierska att lämna honom.

Det började redan efter gruppdejten på Sundbyholms slott. Mjölkbonden Johan Petersson valde då att bjuda in Moa Svensson till sin gård – hon tackade dock nej till inbjudan och valde att lämna "Bonde söker fru".

Johan Petersson sade efteråt att han blev "snopen" av beskedet.

Nu har också Therese Andersson valt att hoppa av programmet. I onsdagens avsnitt förklarade hon sitt beslut för Johan Petersson:

- Du, jag åker hem. Det är för mycket runtomkring. Nu är det klart, nu är det slut, nu är det så. Du är säkert en jättetrevlig kille och jag önskar dig lycka till men jag är klar här.

"Behöver mer"

Therese Andersson berättade också att det var ett "jättejobbigt" beslut att ta och att hon fortfarande är "nyfiken på Johan".

- Jag tycker att Johan verkar jättetrevlig men jag har inte haft någon egentid med honom och har inte kunnat bilda mig en jättestor uppfattning om honom. Jättetrevlig kille men jag behöver mer.

Johan Petersson tog beskedet hårt.

- Första känslan när hon kom och hade bestämt sig för att åka hem, den var lite olustig, sade hade i programmet.

"Singel och barnlös"

Han tror att han har visat för lite av sina känslor för frierskorna.

- Det är ju så att ju mindre du öppnar dig, desto mindre risk att bli sårad. Men däremot har du då kanske inte visat den fina sidan du har.

- Jag kan nog mycket väl ha gått miste om en hel del på grund av att jag inte släpper in folk tillräckligt långt. Jag är 39 år och singel och barnlös. Jag kanske får ändra lite på mig så att det blir ändring.

Nästa vecka fortsätter kärleksjakten. Då kommer bönderna att tvingas skicka hem frierskor från sina respektive gårdar.