Bonde-Eriks uppmaning till Linda Lindorff

Bonden Erik Bäckman mår dåligt efter sin medverkan i Bonde söker fru och riktar skarp kritik till TV4-produktionen och framförallt programledaren Linda Lindorff.

ANNONS
|

- Jag skickar en uppmaning till Linda att om hon älskar oss så mycket så kan hon ju lägga av med detta och sluta ta upp det i programmet.

Redan efter tredje programmet av Bonde söker fruriktade bonden Erik Bäckman, 21, kritik mot TV4-produktionen och ansåg att programmet var felvinklat. Enligt bonden gjorde TV4 och programledaren Linda Lindorff alldeles för stor sak av natten som han spenderade ihop med hästbonden Sigrid Bergåkra, 43, på Sundbyholms slott.Han beskriver sin medverkan som "en mardröm".

LÄS MER:Bonde-Erik rasar mot TV4: "Det var en mardröm att vara med"

"Lurad och besviken"

Erik Bäckman berättar att han känner sig lurad och besviken efter kvällens program därLinda Lindorff återigen tog upp natten med Sigrid och ställde samma upprepade frågor om tiden de spenderade ihop.

ANNONS

-Hon säger att hon ska släppa det varje gång, men sedan tar hon upp det igen. Scenerna är omtagnaflera gånger, de letar ju efter något som ska passa deras story.De klipper frågor och svar som inte hänger ihop.

"Vill gömma mig i ett hål"

- Jag ångrar att jag har varit med. Helst av allt skulle jag vilja gömma mig i ett hål någonstans, säger Erik Bäckman.

Bonde söker frus exekutiva producent Clara Tengbom har tidigare svarat på kritiken och beklagat att Erik känner sig besviken.

- Det är väldigt tråkigt att höra att han känner så. Det var Sigrid och Erik som själva berättade för produktionen om vad som hänt. Bonde söker fru är på riktigt och vi skildrar det som händer i böndernas jakt på kärleken, och det här är en del av det.

LÄS MER:Farmen-Lina gör succé i Bonde söker fru

I kvällens program lämnade en av Eriks tjejer, Lina Eriksson, gården. I nästa vecka är det dags för fler deltagare att lämna de andra gårdarna.

Bonde söker fru sänds på TV4 onsdagar 21.00

LÄS MER:Mer sex än någonsin i årets "Bonde söker fru"

Årets bönder:

Jennifer Erlandsson, 33 år, hästbonde från Slöinge i Halland

Per Sundin, 56 år, får- och skogsbonde från Västanede i Jämtland

Sigrid Bergåkra, 43 år, hästbonde från Söromåsen i Hälsingland

Erik Bäckman, 21 år, får- och grisbonde från Dannäs i Småland

Bönder som får dejta själva på TV4.se:

Erik och Oscar Dieden, 38 år, köttbönder från Katrineholm i Södermanland.

Andreas Sjöberg,34 år, mjölkbonde från Ydre i Östergötland.

Nils Oredsson, 51 år, skogsbonde från Arkelstorp i Skåne.

Joakim Torstensson, 35 år, skogsbonde från Ullared i Småland.

ANNONS