Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Bonden Dennis Andersson hittade inte någon fru i "Bonde söker fru". Arkivbild.

"Bonde"-Dennis singel igen

Dennis Andersson valde Annie Håkansson i "Bonde söker fru" – sedan började han dejta Liselotte Jonsson efter inspelningarna. Men nu är den småländske nötbonden återigen singel.

Redan under kärlekssemestern på franska rivieran började det knaka i fogarna mellan Dennis Andersson och Annie Håkansson. Sedan hemkomsten till Sverige har de bara haft kontakt via sms.

- Vi har inte pratat eller träffats sedan vi skiljdes på tågstationen efter resan. Det var väl lite snopet, säger Dennis Andersson.

I onsdagens "Bonde söker fru" i TV4, där Linda Lindorff besökte alla bönder för att se vad som har hänt sedan inspelningarna, fick tittarna i stället se Liselotte Jonsson hemma på Dennis Anderssons gård i Toftaholm.

Återträffsprogrammet spelades dock in i början av hösten och sedan dess har även relationen med Liselotte gått i stöpet.

- När det där spelades in så hade vi bara träffats tre gånger, så det var ju jädra färskt. Vi var inte tillsammans utan det var högst på dejtingnivå och kort därefter bestämde vi oss för att vi skulle gå åt var sitt håll. När vardagen kom i kapp oss så stämde våra liv inte riktigt överens, säger Dennis Andersson.

"Ta nya tag"

Han berättar att han hela tiden tänkte välja Liselotte Jonsson och säger att om han hade gjort det kanske allt hade slutat annorlunda. Men han ångrar ingenting och blickar nu framåt.

- Jag är fortfarande singel så nu får man hålla ögonen öppna. Det är bara att ta nya tag och gå vidare i livet, säger Dennis Andersson.

Revanschbonden Marcus Sjöbergs relation med Erica Mahnkopf såg också ut att vara i farozonen i förra avsnittet. De kom dock på rätt köl igen och är nu nyblivna sambor.

- Hon flyttade in hos mig i måndags och det känns jättebra. Vi håller på och fixar, när man har levt som singelkille i många år har man inte tänkt på det här med garderober och grejer så det ordnar vi nu. Hon ska få en egen walk-in closet, säger Marcus Sjöberg.

"En sådan snäcka"

Johan Petersson och Sofie Andersson har också hunnit flytta ihop sedan uppföljningsprogrammet spelades in och under våren väntar renovering på gården i Sävsjö.

- Jag har gått från att vara nykär till att vara kär. Det känns kanonbra, säger Johan Petersson.

Även Joacim Rickling och Caroline Kejbert håller ihop.

- Ja, för fan. En sådan där snäcka släpper man inte i första taget, säger Joacim Rickling.

Paret flyttade ihop i höstas och håller nu på att renovera Joacims farmors gamla hus som de planerar att bo i på sikt.

- Nästan varje dag säger vi till varandra att det här är ju för bra för att vara sant. Det funkar så jäkla bra. Vi tillbringar mycket tid med min familj och mycket med hennes familj, så vi får dagarna att gå och vi har skitkul tillsammans, säger Joacim Rickling.