Blondinbella ryter ifrån: "Kommentarerna gjorde mig orolig"

Den senaste tiden har Isabella Löwengrips blogg och instagramkonto överösts av kommentarer om hennes vikt. Nu stoppar hon den typen av kommentarer - både positiva och negativa. – Min blogg ska inte handla om hur en kropp ska eller inte ska vara, skriver hon i ett inlägg.

ANNONS
|

Den 26-åriga bloggaren,entreprenören och tvåbarnsmamman har under de senaste veckorna fått ta emot en hel del kommentarer om hennes viktnedgång. Vissa uttryckte oro men en del går så långt som att kräva förklaring och anklagar Blondinbella för att ljuga när hon säger att hon inte tränat på flera månader.

Nu har Isabella Löwengripfått nog. På sin blogg la hon upp en skärmdump av kommentarerna ihop med en avklädd bild på sig själv från 2012 då hon prydde omslaget av magasinet Egoboost.

(Texten fortsätter under inlägget)

På bloggen berättar hon att hon alltid har varit nöjd med sin kropp, oavsett vikt,men att den senaste tidens kommentarer på bloggen har gjort henne orolig.

ANNONS

"Jag får kommentarer kring att jag har gått ner i vikt med flit men det är inte sant. Men för första gången i mitt liv har jag blivit orolig att något skulle vara fel eftersom så många av er påpekar det. Det är inte speciellt roligt. Jag har ju till och med besökt läkaren och kontrollerat varför det sker, men alla prover ser bra ut och när vi röntgade sköldkörteln hittade vi inget fel", skriver hon.

Tar bort kommentarer

Därför tar hon nu beslutet att ta bort alla kommentarer – både positiva och negativa – som rör hennes kropp.Hon skriver vidare att hon alltid har pendlat i vikt men att hon aldrig själv brytt sig om det.

"Den kropp jag ser i spegeln är en kropp jag alltid tycker är fin. Jag är stolt över min kropp och har alltid varit. Ni som har följt mig längevetdet", skriver hon.

ANNONS