Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

1/13

Den här artikeln ingår för dig som är kund.

Blodet droppade från Beyoncé på scen

Beyoncés enorma örhängen slets ur örat och gjorde att blodet droppade från stjärnan. Något som inte verkade påverka Queen B det minsta. I en video från spelningen kan man se hur hon rycker till, tittar på blodet och fortsatte att sjunga som ingenting.

Det var under en konsert i New York natten till söndag som Beyoncés långa fläta råkade slita ur hennes dinglande örhänge från örat mitt i ett danssteg. Skadan gjorde att det droppade blod från örat ner på stjärnans hals, skriver brittiska tidningen Mirror.

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

Men det stoppade inte Beyoncé från att slutföra sitt nummer. I en video kan man se hur Beyoncé tar sig för örat och tittar på blodet på sin hand - för att sjunga vidare som ingenting hänt. 

LÄS MER: Nu står Beyoncé stark

Det var mitt under låten Ghost and Haunted som örhänget slets ur. Flera fans ur publiken lade upp videoklipp på Twitter och hyllade samtidigt Queen B: "Det är bara Beyoncé som kan se att hon blöder och fortfarande sätta allt".

 


 

 


Konserten hölls till förmån för för välgörenhetsorganisationen Robin Hood, där maken Jay Z är engagerad, den samlar in pengar till musikutbildning i New York.

Under konserten uppmanade Beyoncé också publiken att rösta. "Vi är inte hjälplösa. Elden brinner än. Gå och rösta i november". "kom ihåg att Barack Obama är vår president. Ni gjorde det möjligt", sade hon.

Efteråt drog hon, synbart oberörd, med Nicki Minaij, rapparen T.I. och Jay Z till restaurangen Pasquale Jones.

För en dryg vecka sedan satte Beyoncé punkt för sin omfattande Formation-turné på Metlife-stadion i New York. Då gästades hon bland annat av rapparen Kendrick Lamar och när det var dags för låten "Drunk in love" välkomnade hon sin make Jay-Z upp scenen. 

I somras var Beyoncé i Sverige och fick höga betyg av GP:s recensent efter hennes show på Friends Arena i Stockholm.

LÄS MER: Beyoncé visar en annan sida av Queen B