Biljetter kvar för den sugne

ANNONS
|

Har man råkat hamna på efterkälken med biljettköpandet så ska man inte misströsta riktigt än. Det finns fortfarande möjligheter att se de flesta filmerna på årets festival.

- Enklaste sättet att ta reda på om det finns biljetter kvar till en film är genom vår hemsida, säger filmfestivalens VD Åsa Larsson.

Där kan man lugnt och metodiskt klicka sig igenom utbudet och se var och när det finns platser över. Det finns en hel del sådana enligt Åsa Larsson.

- Ja, det finns gott om biljetter till jätteintressanta filmer fortfarande. Totalt är det bara nio filmer som är helt slutsålda.

ANNONS

Efter att de orden yppades hann en film till sälja slut enligt ovannämnda hemsida. När denna artikel författas är det alltså tio filmer som är helt kört att få se. Förutom dessa så är det även ett tjugotal filmer som håller på att ta slut, eller har sålt slut vissa föreställningar men har ett fåtal biljetter kvar till andra. Exempelvis har den enda vanliga visningen av Robert Lillhongas Hata Göteborg sålt slut, men det finns fortfarande biljetter till visningen där han själv kommenterar filmen på lördag den 26:e.

- De flesta filmerna visas mellan två och fyra gånger. Självklart är det så att visningarna dagtid tar slut lite senare. Så har man möjlighet att gå på dagen istället så finns det extra stor chans även på de största filmerna.

Totalt är det runt 450 filmer från ett 60-tal länder som visas under festivalen. Förutom biljetter till respektive önskad visning så behöver man även ett festivalpass för 35 kronor. Biljettpriserna ligger på 65 kronor, undantaget en del specialvisningar.

Göteborgs filmfestivals hemsida når du på: www.filmfestival.org

Slutsålda filmer

ANNONS