Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/10

Bianca Ingrosso: "Jag tror inte att folk fattar hur sköna vi är"

Bianca Ingrosso berättar om hur hon påverkades av de smutsiga rubrikerna under föräldrarna Emilio Ingrosso och Pernilla Wahlgrens skilsmässa. I dag är hon lyckligare än någonsin och aktuell med realityserien Wahlgrens värld.

På torsdag är det premiär för realityprogrammet Wahlgrens värld och under sommaren har det pågått intensiva inspelningar både i och utanför familjen Wahlgren-Ingrossos hem. 

- Alltså jag vill inte låta kaxig men jag tror inte att folk har fattat hur sköna vi är. Ibland känns det som att alla tror att vi sitter hemma och sjunger i kör typ, säger hon och skrattar. 

21-åriga Bianca Ingrosso har haft ett intensivt år där hon både medverkat i Let´s dance och spelat in Wahlgrens värld. Tiden i dansprogrammet beskriver hon som den bästa i sitt liv.

- Jag växte extremt mycket under Let´s dance-tiden och jag tror att jag blev den Bianca jag ville vara. 

Hur menar du då?

- Tidigare hade jag lätt för att hamna i depressioner och för att må dåligt. Det är jobbigt att vara känd bara för att man har kända föräldrar. Under Let´s dance kändes det som att den riktiga Bianca kom fram - jag har ju faktiskt egna mål och ambitioner. Sedan fick jag omge mig med kloka och inspirerande människor också. Det är viktigt. 

Redan under uppväxten fick Bianca Ingrosso känna på kändisskapets baksidor. När hon var fyra år skilde sig hennes föräldrar sångerskan Pernilla Wahlgren och dansaren, numera krögaren, Emilio Ingrosso och sedan dess har familjen fått utstå löpsedlar om familjekonflikter och misshandel. 

Hur påverkades du av alla skriverier i media?

- Jag tror att jag är skör och känslig eftersom skilsmässan var sjukt jobbig. Speciellt när hela svenska folket skulle tycka till. Jag tror att alla skriverier har gjort att jag är jättebeskyddande mot mamma och främst pappa. 

I dag är Emilio Ingrosso och Pernilla Wahlgren vänner igen och bara för en vecka sedan lade Pernilla ut en bild på Instagram där hon poserade tillsammans med vänner på Emilios restaurang i Palma de Mallorca. 

 

 

Hur känns det?

- Det känns jätteskönt såklart. Det är jobbigt som barn att inte ha föräldrar som pratar med varandra. Pappa och mamma har varit vänner länge nu. Det känns rätt och moget.  

Någon som betyder mycket för Bianca är 22-åriga pojkvännen Phillipe Cohen från Göteborg som hon varit tillsammans med i tre år. 

Har ni några planer på att flytta ihop?

- Ja, men han bor i London just nu och hans skola är inte slut för en om två år. Men då är planen att han ska flytta till Stockholm.

Hur är det att spela in en realityserie egentligen?

- Både roligt och jobbigt, vissa dagar har man inte orkat stå framför kameran. Det är både "ups and downs" och det ska bli skönt att folk kan få en mer avslappnad bild av oss. 

I serien Wahlgrens värld är Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso huvudpersonerna men man kommer att få se en hel del av resten av familjen också. På Biancas Snapchat har man bland annat kunnat ta del av en inspelning mitt under en fest där hon hyrt in en manlig strippa som överraskning till mamma Pernilla Wahlgren.

Vad hände där egentligen?

- Haha. Mamma hade sin årliga tjejmiddag och hade varit på fester innan där det hade varit manliga strippor så jag kände "nu kör vi". Det blev lyckat, vi är jättenöjda. 

Är du nervös inför premiären på torsdag?

- Inte alls. Jag är van vid att vi fläker ut oss i våran familj, säger hon och skrattar. Nä men allvarligt talat så kan jag stå för allt och tycker det ska bli skönt att alla kan fatta att man är "human" som alla andra. 

Wahlgrens värld har premiär på torsdag 21.00 på Kanal 5.