Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
1/5

Beyoncés hemlighet får fansen att tappa det

Beyoncé använder bara Twitter och Instagram... Eller? En ny bild hintar om att Queen B har ett hemligt Snapchat-konto och fansen går bananas: "Snälla, välsigna världen med ditt Snapchat-namn".

Beyoncé Knowles, 35, har i flera år flitigt använt både Instagram och Twitter. Men en ny publicering med 5-åriga dottern Blue Ivy Carter har fått alla "Beyhives" att bli hysteriska.

För på bilder använder stjärnan ett klassiskt filter från Snapchat. Därför har fansen börjat spekulera, har Beyoncé ett hemligt Snapchat-konto?

LÄS MER: Beyoncé ställer in på jättefestival

 

💕

Ett inlägg delat av Beyoncé (@beyonce)

"Snälla, välsigna världen med ditt Snapchat-namn", skriver en. "*Drar fram pistolen* Ge oss ditt Snapchat-namn", skriver en annan med en förhoppningsvis skämtsam ton. 

Här är några av alla reaktioner:

Ställer in spelning

Beyoncé var aktuell som affischnamn för festivalen Coachella, men ställer nu in sommarens spelning. Anledningen till avhoppet är Beyoncés graviditet. Hon och maken, Jay-Z, avslöjade i början av månaden att de väntar tvillingar. Festivalledningen skriver i ett uttalande att Beyoncé ställer in på läkares inrådan, men att hon planerar att spela på festivalen 2018.