Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

"Bedrövligt att Bonde söker fru inte vunnit"

Under förra årets upplaga av tv-galan Kristallen var det en hel del drama. Linda Lindorff, programledare för Bonde söker fru, blev så besviken när programmet inte vann att hon stormade ut. Nu överväger hon att överhuvudtaget inte dyka upp på årets gala.

Linda Lindorff, programledare för Bonde söker fru, tog beskedet om att hennes program inte skulle vinna en kristall under förra årets Kristallen-gala dåligt. Hon valde att lämna galan i protest. Detta år funderar hon på att inte komma alls, skriver Nöjesbladet.

– Jag är faktiskt så besviken att jag överväger att inte ens gå på Kristallen i år. Jag tycker det är bedrövligt att ”Bonde söker fru” inte vunnit. Det är ett helt unikt program och det sprider så mycket lycka, säger Lindorff till Nöjesbladet.

Lovar favorit i repris och stövelkupp

Skulle det blir så att Lindorff ändå går på årets gala, och ifall hon då blir nominerad i kategorin "Årets kvinnliga programledare" lovar hon att komma i stövlar.

– Det är klart att det måste bli en stövelkupp om jag blir nominerad. Kristallengalan kan behöva lite koskit på röda mattan. Blir jag nominerad skulle jag med glädje glida in på röda mattan i gummistövlar som bevis på min tacksamhet, säger Lindorff till Nöjesbladet.

Löftena tar inte slut vid koskit på röda mattan. Skulle Bonde söker fru vinna en kristall för "Årets bästa tv-program" tänker Lindorff inte bara ha stövlar på fötterna, hon tänker också dricka champagne ur dem. Något som tv-profilen uppmärksammades för att göra redan vid ett tillfälle i Let's Dance i våras.